BARTIN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Haz

4.SINIFLARIMIZ SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİ VE OKUL İDARECİLERİMZDEN HAKAN YILMAZ İLE BİRLİKTE ANKARA GEZİSİ YAPTILAR. SIRASIYLA BİRİNCİ MECLİS-FEZA GÜRSEY BİLİM MERKEZİ-ANITKABİR-MTA MÜZESİ VE HARİKALAR DİYARINI GEZEN ÖĞRENCİLERİMİZ HEM ÖĞRENDİLER HEM EĞLENDİLER.

May

Okulumuz öğrencilerine il 2.liği kupasını Dünya Şampiyonu Şennur DEMİR takdim etmiştir. Öğrencilerimizi ve teknik sorumlu Öğretmenimiz Özan YÜZLÜ'yü tebrik ederiz

May

3.SINIFLARIMIZ SINIF ÖĞRETMENLERİYLE VE BAZI VELİLERLE BİRLİKTE KARAÇAY PİKNİK ALANINDA GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR.

May

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BARTIN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

OKUL İDARECİLERİMİZ YÜKSEL YENİYAPI VE HAKAN KORKUT İLE 2.SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ EĞİTİM SIRASINDA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE YARDIMCI OLMUŞLARDIR.

May

Okulumuz 3.SINIF öğrencileri Müdürümüz Yüksel YENİYAPI ve sınıf öğretmenleriyle birlikte Safranbolu gezisi yaptılar. Ters Ev, Safran Park ve çarşı merkezini gezen miniklerimiz tatlı bir yorgunlukla evlerine döndüler..

May

OKULUMUZ 4-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ Ö.DENİZ AYDOĞAN İLE BİRLİKTE BARTIN İTFAİYE MERKEZİNİ GEZDİLER.

May

Çölyak hastalığı, glüten içeren yiyeceklerin tüketimiyle ince bağırsaktaki hücrelerin zarar görmesidir. Besin emiliminin bozulduğu ve buna bağlı olarak birçok hastalığın da tetiklendiği çölyak hastalığı, genetik ve kronik bir rahatsızlıktır. Bebeklikten yetişkinliğe kadar her yaşta ortaya çıkabilecek olan çölyak hastalığında, teşhis konulan kişilerin arpa, buğday ve çavdar gibi glüten içeren gıdalardan uzak durması gerekir.

May

BARTIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DİYABET VE SAĞLIKLI YAŞAM KONULARINDA SEMİNER VERİLDİ.

Nis

4-A VE 4-B SINIFLARIMIZ SINIF ÖĞRETMENLERİ FUNDA GEBEDEK VE SEMA SAĞ İLE BİRLİKTE CESUR İTFAİYECİ FİLMİNİ İZLEMEYE GİTTİLER.

Nis

4-D Sınıfımızı öğretmenleri ile AFAD merkezini ziyaret ettiler.

Nis

23 NİSAN GÖSTERİMİZ OKUL MÜDÜRÜMÜZ YÜKSEL YENİYAPI'NIN KONUŞMASIYLA BAŞLAMIŞTIR. BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK...

Nis

23 NİSANDA SEYMENLERİMİZ BARTIN PROTOKOLÜNÜN ÖNÜNDE OYUNLARINI SERGİLEDİLER. ÇOK ALKIŞ ALAN VE ÇOK BEĞENİLEN MİNİKLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Nis

Okul Müdürümüz Yüksel YENİYAPI ve öğretmenlerimizden Ö.Deniz AYDOĞAN ile birlikte 4-D sınıfı öğrencilerimizden Talha Kerem IŞIK, Bartın İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin ASLAN'ı makamında ziyaret ettiler. Misafirperverliğinden dolayı Atatürk İlkokulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

02.04.2022 Tarihinde Sakaryada gerçekleştirilen Fenerbahçe Futbol Okulları Doğu Marmara Futbol Turnuvası'nda okulumuz 3/B sınıfı öğrencisi Sedat ULUSOY,4/A Sınıfı öğrencisi Anıl Eymen TURAN,4/C sınıfı öğrencisi Yağız Kayra BİLDİRİCİ ve 4/D sınıfı öğrencisi Atilla AYKIN turnuvaya  Bartın Fenerbahçe Futbol Okulu bünyesinde katılım sağlayarak takım halinde şampiyon olmuş ve madalya almaya hak kazanmışlardır.Bölge şampiyonu olan Bartın Futbol Okulu Fenerbahçe Futbol Takımı bünyesinde futbol oynayan öğrencilerimiz İstanbul Dereağzı Futbol tesislerinde  yazın yapılacak olan Türkiye geneli Fenerbahçe Futbol okulları turnuvasına katılmaya hak kazanmışlardır.Bölge şampiyonu olup,madalya almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder,çabalarından dolayı öğrencilerimize emeklerini esirgemeyen Futbol Antrenörümüz Deniz KIRAL'a ve desteklerini esirgemeyen sayın velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Anasınıfı B şubemizdeki minik öğrencilerimiz "Küçük Mucitler Sergisi"ni düzenlediler. Öğretmenimizi ve minik mucitlerimizi tebrik ediyoruz.