BARTIN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Ara

2-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENİ CAVİDE BAYAT İLE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADILAR.

Ara

4B VE 4D SINIFLARIMIZ SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE 112 ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARETTE BULUNDULAR.

Kas

Atatürk İlkokulu öğretmenleri adına Belediye Başkanımız Sayın Cemal AKIN'a, İl Emniyet Müdürlüğü personelimize, okul aile birliği üyelerimize, velilerimize ve çok sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm saygı değer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!

Kas

4.SINIFLARIMIZ BARTIN ÜNİVERSİTESİNİ GEZDİLER VE BAZI YAZARLARIMIZLA SÖYLEŞİ YAPTILAR.

Kas

Sağlıklı olabilmek için kahvaltı önemli bir öğündür. Sağlıklı olabilmek için dengeli beslenmeliyiz. Her çeşit gıdadan eşit oranda yemeliyiz. Kahvaltının önemini vurgulamak ve dengeli beslenmenin önemini anlamak için 4/ B sınıfı kahvaltı yaptı.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ OKULUMUZDA SABAH 09.04 TE SİREN SESLERİYLE BAŞLADI. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI'NIN ARDINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN LEVENT ERSOY GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATAN KONUŞMASINI YAPTI.

ÖĞRENCİLERİMİZ OKUDUKLARI ŞİİRLERLE VE GÖSTERİYLE ULU ÖNDERİMİZİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLADIKLARINI GÖSTERDİLER.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 5-6 KASIM 2022 GÜNLERİNDE OKULUMUZDA SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI. TURNUVA NEDENİYLE ADD BAŞKANI ERDEM EKMEKÇİ VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ SERCAN SARAÇ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER SUNDULAR. AYRICA ÖDÜL TÖRENİNE GENÇLİKSPOR İL MÜDÜRÜ BURHAN ÇETİN BEY DE KATILMIŞTIR. TURNUVANIN OKULUMUZDA OLMASI ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA BÜYÜK ÖNEM KAZANMIŞTIR.

Kas

KIZILAY HAFTASI NEDENİYLE BARTIN KIZILAY EKİBİ OKULUMUZ ANASIFINI ÖĞRENCİLERİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ VERDİLER.

Ekm

OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLADIĞIMIZ CUMHURİYETİMİZİN 99.YILI KUTLU OLSUN.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ YÜKSEL YENİYAPI TÖREN KONUŞMASINDA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ÇOCUKLARIMIZA EMANET ETTİĞİNİ BELİRTMİŞ VE BAYRAMLARINI KUTLAMIŞTIR.

Ekm

Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli Teknoloji Bağımlılığı konusunda okulumuz 3.ve 4.sınıf öğrencilerine seminer vermiştir.

Ekm

4/ A ve 4/ B sınıfları Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen mobil tırda trafik eğitimine katıldı.

Ekm

20 Ekim 2022 perşembe günü okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Cihan TURAN tarafından öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik  "Afetlerde Psikososyal Destek" konulu eğitim verilmiştir. Aynı zamanda okul müdürümüz Yüksel YENİYAPI da bu durumlardan etkilenen öğrenci ve velilerimiz hakkında gerekli bilgileri öğretmenlerimizle paylaşmıştır.

Ekm

OKULUMUZ 4-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ DEPREM SİMÜLASYONUNDA EĞİTİM ALDILAR. DEPREM ANINDA NELER YAPILMALI? YA DA YAPILMAMALI? EN GERÇEKÇİ ŞEKİLDE ÖĞRENMİŞ OLDULAR.

Ekm

Okulumuz Ana sınıfları A ve B şubesi itfaiye haftası nedeniyle Bartın itfaiye müdürlüğüne  Ziyarette bulunmuştur. Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN ' nın aynı saatte  orada bulunmuş olması güzel bir sürpriz olmuştur.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI MÜDÜRÜMÜZ YÜKSEL YENİYAPI'NIN AÇILIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLADI. GÜMDEM MADDELERİ TEK TEK GÖRÜŞÜLÜP ALINAN KARARLAR TUTANAK ALTINA ALINDI.

TOPLANTI SONRASINDA SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ SINIFLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİNİ YAPTILAR.

VELİLERİMİZİN VE BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA YENİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLAMIŞ OLDU.