BARTIN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
KEMER KÖPRÜ MAH. HALATÇI YAMASI SK. BARTIN ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 6 MERKEZ / BARTIN
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Biz Atatürk İlkokulu çalışanları olarak ; Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onların , Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak orta öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerikli , çağdaş , katılımcı , kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırabilmek için varız.
09:00-12.10
Doğal Gaz