BARTIN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

TEMSİLİ BELEDİYE BAŞKANI OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ EZGİ MELEK MADEN OLDU

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk İlkokulu Müdürü Yüksel Yeniyapı, Sınıf Öğretmeni Şerife Yılmaz Darendeli ve öğrenciler, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğuna oturan Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden, yapılmasını istediği çalışmaları ve projeleri Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na anlattı. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

26-04-202326-04-2023

Yayın: 26.04.2023 - Güncelleme: 26.04.2023 10:49 - Görüntülenme: 97